BESTÄLL BIL

Pickupcenter Småland har med partners 25 års erfarenhet av att hitta de hetaste pickuperna och bilarna i Nordamerika. Från beställning till leverans. Vi är en trygg partner!

BESTÄLL BIL

Pickupcenter Småland har med partners 30 års erfarenhet av att hitta de hetaste pickuperna och bilarna i Nordamerika. Från beställning till leverans. Vi är en trygg partner!

Såhär kan beställningsprocessen gå till

Steg 1 – Funderingar

I det här läget är du inte ensam. Dina tankar flyter runt och du vet inte mycket mer än att du lutar åt något roligare än det grannen har. Kontakta oss för och se om vi gemensamt kan konkretisera dina funderingar.

Steg 2 – Nu börjar det bli dags!

I detta läget har du ett spår eller en konkret tanke på hur du vill att din kommande bil ska se ut. Hör av dig till oss för att hitta ett eller flera alternativ.

Steg 3 – Det är detta jag vill ha!

Nu börjar det likna något. Du vet på ett ungefär vad du vill ha, och vi försöker hitta den. När vi hittar ett lämpligt alternativ får du en specifikation på fordonet på e-post samt offert. Vi stöter gemensamt fördelar och nackdelar mot varandra för att hitta det bästa alternativet.

Steg 4 – Beställning

Nu är drömmen nära. Vi beställer bilen och håller tummarna. Då vi oftast letar efter väl utrustade och populära varianter så händer det ibland att andra handlare och kunder i Nordamerika väljer på samma bil. Pickupcenter Småland förbehåller sig rätten att annulera en beställning i maximalt 10 dagar (då är vi vanligtvis säkra på att vi får bilen).

Steg 5 – Väntan…….

En normal beställning tar mellan 6-8 veckor, en fabriksorder mellan 12-30 veckor beroende på tillverkare och modell. Under tiden säkerställer vi eventuell extrautrustning samt ser till att allt med finansiering och eventuellt inbytesfordon är klappat och klart.

Steg 6 – Leveransdag!

När den stora dagen väl inträffar så kan du bestämma om du vill ha bilen levererad hem, eller om du hämtar upp den hos oss i Växjö. Du får möjlighet att känna, klämma samt köra bilen innan du betalar. Allt för att du skall känna dig trygg i att det är denna bil du beställde.

Kontakt

E-post info@pickupcentersmaland.se
Telefon 070-9491911

Växjö (HQ ), Arabygatan 57
Kalmar, Fölehagsvägen 13

Kostnadsfri leverans Stockholm (Bromma)

BILARNA